Reviews


woman looking up to the sky while standing on white sand

M.D. 2023

"Ik heb al enkele psychologen gezien in het verleden maar mijn ervaring was hier niet altijd even goed. Er werd heel wat huiswerk meegegeven en er kwam veel ‘moeten’ bij kijken. Dit maakte dat er nog meer energie van me werd gevraagd en daar hield ik niet van. Ik had verwacht dat dit bij Elke ook zo zou zijn maar daar heb ik me in vergist! Elke geeft heel bruikbare tools mee die ik overal kan toepassen (in de winkel, onderweg of wanneer ik ga slapen). Deze tools geven meer ontspanning dan inspanning en dat is exact wat ik zo hard nodig heb in deze periode. Ik ben heel blij dat ik bij iemand terecht kan die naar mij luistert. Ze stelt vragen waar ik niet altijd een klaar antwoord op heb maar wanneer ze er nog verder op inzoomt, komen de juiste antwoorden alsnog naar boven. "

Lees volledige review

woman in white vest and black bikini with hand on chest

Ine Meyers 2023

"Het is bij haar dat ik voor de eerste keer mijn emoties toeliet. Ik merk dat ik nu ook anders omga met tegenslagen. Waar ik in het verleden afleiding zou zoeken, richt ik me nu op mijn gevoel. Gisteren kreeg ik bv. slecht nieuws te horen. De emotie komt binnen en ik laat het toe. Ik merk dat ik me lichter voel en de emotie sneller zakt. IK MAG ME SLECHT VOELEN. Dat is iets dat ik geleerd heb uit de coaching. Vroeger voelde het als een schande naar de kinderen toe. Nu durf ik aangeven als ik me een moment niet goed voel. Dan weten ze dat mama wat meer ruimte nodig heeft en dat ze het niet persoonlijk moeten nemen als mama wat ‘korter van stof is’.

Lees volledige review

Lisa Jaenen 2023

"Voor ik besloot om coaching te volgen was mijn grootste angst dat ik mijn hele leven ging moeten omgooien. Anderzijds had ik ook een angst dat ik geen antwoord zou vinden op mijn vragen omdat het in het verleden ook al eens was gebeurd dat coaching zich beperkte tot woorden en geen daden. Elke heeft mij laten inzien dat mijn antwoorden in kleine dingen aanwezig zijn. Kleine veranderingen maakte voor mij wel een wereld van verschil. Daarnaast heeft Elke mij telkens aan het werk gezet met oefeningen. De oefeningen hebben mij verder aangezet om mijn doelen of plannen verder uit te werken. Het is de eerste keer dat ik mijn doelen en plannen concreet ben gaan omzetten in acties."

Lees volledige review

selective focus photo of a woman holding a white coffee mug

Sarah Grobben 2022 - 2023 

Bij Elke voel ik mij altijd gehoord, ze luistert met heel veel aandacht en laat mij mijn verhaal vertellen. Ze laat me ook vaak nadenken over vragen die een ander mij niet snel stelt, die dus vaak ook confronterend en moeilijker zijn, maar dat geeft net de vele inzichten.

Na elke sessie coaching ga ik naar buiten met een licht gevoel, met veel nieuwe inzichten, soms ook erg veel nieuwe ideeën en ik heb elke keer ook weer heel veel goesting om terug te gaan. Ik ben dan altijd benieuwd naar wat ik weer over mezelf ga bijleren en welke tools ik aangereikt krijg om dingen te ontdekken en aan te pakken.

Hannefrone 2022-2023

"Ik was eigenlijk op zoek naar een standaard psychologe. Maar toch zocht ik ook naar een psycholoog die de sessie al wandelend wou laten doorgaan. Al snel bleek dat Elke de juiste keuze voor mij was. Ze is een hele lieve, grappige en begripvolle coach die zonder oordeel naar je luistert. Bij de eerste sessie werd ik snel emotioneel waarbij Elke mij echt de tijd en de ruimte gaf. Dat het niet altijd hoeft geeft ook veel rust. Ze helpt mee nadenken en moedigt ook aan waar je goed mee bent en wat je wilt bereiken. Kortom Elke is de beste en ik zou mij geen andere en betere coach weten te vinden. 

Jessica Moermans 2022

Wat je doet heeft echt impact. Ik vond het vooral een meerwaarde dat je de bal heel vaak terug kaatst en dat ik dan bij mezelf moest gaan kijken/zoeken naar het antwoord. Hierdoor heb ik mezelf beter leren kennen!

Farah Vandewal 2022

Ik heb loopbaancoaching bij haar gevolgd. Er zijn alleen maar mooie dingen uitgekomen. Eerst gaat Elke opzoek met jou naar "jezelf", jezelf leren kennen, wat vind ik belangrijk en waar ben ik naar opzoek. En alles wat eruit is gekomen was ook op mijn lijf geschreven.

Lees de volledige review

woman sitting on brown rock

Alexandra B. - 2021

"Zo mindblowing en heftig, puur en echt. Dankbaarheid is iets wat ik voel als ik terug denk aan mijn coaching periode en veel kracht en liefde. Het is ongetwijfeld super fijn en mooi traject geweest. Jij bent TOP!" 

Lees volledige review