Wie is je coach?


Blij dat je er bent!

Ik ben een  gecertificeerd coach en alumni aan de Jay Shetty Certification School . Daarnaast behaalde ik in 2019 mijn certificaat als loopbaancoach bij FulFil.  In mijn vrije tijd vind je mij terug in de natuur, verzonken in een boek, een podcast of genietend van de stilte.

Ochtend- en avondroutines zijn mijn stokpaardje en vormen de basis van mijn persoonlijke transformatie in 2019 waar ik de connectie met mijn authentieke zelf terug vond.

Mijn leven is niet 180° maar 360° gedraaid. Sindsdien ben ik ondernemer, ga ik alcoholvrij en veganistisch door het leven en begin ik mijn dag met het werken aan de beste versie van mezelf. Ik ga bewuster door het leven waarbij ik vertrouw op mijn buikgevoel, wat een vrij en energiek gevoel geeft!

Mijn levensdoel is om deze sprankel over te brengen naar jou.

I'TS YOUR TIME TO SHINE!

Wil jij ook energiek door het leven?

Ja, ik wil! 


Misschien herken je jezelf wel?

Twijfelen, ettelijke slapeloze nachten, dagelijkse gesprekken met jezelf en de mensen die dicht bij je staan. Je wilt het horen van anderen maar i.p.v. dat extra duwtje in de rug worden je angsten gevoed met die van anderen. Wat als je faalt? Heb je wel voldoende geld en expertise? Wat als het niet gaat zoals je wilt? Je blijft wachten in de hoop dat het op een miraculeuze wijze naar je toe zou komen. 

Dat juiste moment komt niet (en zal ook nooit komen). Er is geen andere manier dan de veilige haven te verlaten en risico's te nemen. Falen zal je, geen twijfel mogelijk. En of je successen haalt, hangt af van je doorzettingsvermogen, discipline en je eigen kracht. 

Ik wist dat ik niets anders kon dan gewoon de sprong te wagen. Ik besloot mijn intenties in praktijk om te zetten en ondernam actie. Opleidingen volgden elkaar op, boeken werden verslonden en er ging geen dag voorbij zonder een boeiende podcast over ondernemen en coaching. En zo werd U.nplug gelanceerd waar ik  jou begeleid naar een gelukkig, vrij en ongetemd leven op een manier die authentiek en eigen aanvoelt.


Volg mij op Instagram voor meer!